Oefenavonden voor onze klanten

Verdiep uw kennis en ontdek nieuwe mogelijkheden tijdens de oefenavonden van Rood Fluweel: Een unieke gelegenheid voor theaterprofessionals en platformgebruikers.

Rood Fluweel, een theaterplatform dat wordt gebruikt door diverse theaters, heeft aangekondigd dat ze oefenavonden organiseren. Deze avonden bieden theaters de mogelijkheid om vragen te stellen over Rood Fluweel, andere theaters te ontdekken die het platform gebruiken en verschillende functionaliteiten uit te proberen. Het evenement vindt plaats op het kantoor van Rood Fluweel in Berchem en is gratis toegankelijk voor geïnteresseerden, mits ze zich vooraf inschrijven. Bovendien wordt er soep geserveerd om 18.00 uur.

De Oefenavonden

De oefenavonden van Rood Fluweel bieden een laagdrempelige gelegenheid voor theater verantwoordelijken om meer te leren over het theaterplatform en de mogelijkheden die het biedt. Of je nu nieuw bent op het platform of al ervaring hebt, de avonden zijn bedoeld om vragen te stellen, kennis uit te wisselen en te experimenteren met de verschillende functionaliteiten van Rood Fluweel.

Vragen over Rood Fluweel

Tijdens de oefenavonden worden deelnemers uitgenodigd om vragen te stellen over Rood Fluweel. Dit kan gaan over de werking van het platform, het beheren van voorstellingen, ticketverkoop, marketingtools en meer. Het team van Rood Fluweel staat klaar om antwoorden te geven en technische ondersteuning te bieden aan de aanwezigen.

Ontdek andere theaters

Naast het beantwoorden van vragen over Rood Fluweel, bieden de oefenavonden ook een gelegenheid om andere theaters te ontdekken die het platform gebruiken. Door met medewerkers van Rood Fluweel en andere deelnemers in gesprek te gaan, kunnen theaterliefhebbers meer te weten komen over verschillende theaters, hun programmering en ervaringen met Rood Fluweel als platform.

Functionaliteiten uitproberen

Een belangrijk aspect van de oefenavonden is de mogelijkheid om diverse functionaliteiten van Rood Fluweel uit te proberen. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld ervaren hoe het is om tickets te kopen via het platform, een voorstelling aan te maken, marketingtools te gebruiken of statistieken te genereren. Door hands-on ervaring op te doen, kunnen theaterliefhebbers een beter inzicht krijgen in de mogelijkheden en voordelen van Rood Fluweel.

Praktische informatie

De oefenavonden vinden plaats op het kantoor van Rood Fluweel in Berchem. Deelname is gratis, maar geïnteresseerden wordt gevraagd om zich vooraf in te schrijven. Op die manier kan Rood Fluweel het aantal deelnemers beheren en zorgen voor een optimale ervaring voor iedereen. Bovendien wordt er om 18.00 uur soep geserveerd, wat een extra informele gelegenheid biedt om met andere theaterliefhebbers en het Rood Fluweel-team in contact te komen.  Kan je er pas later zijn of eet je niet mee, dan ben je nog steeds welkom.

Voor wie

Voor de oefenavonden van Rood Fluweel zijn gebruikers van het platform (Delphi) van harte welkom. Als je een verantwoordelijke of bestuurder bent, betrokken bent bij de ticketverkoop van je cultuurorganisatie, of een rol hebt in het beheer van het platform, dan zijn deze avonden speciaal voor jou bedoeld.

Wil je langskomen met je volledige bestuur, dan is het wellicht de moeite waard om te overwegen om een opleiding op maat aan te vragen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Bezoekers van de voorstellingen worden verzocht contact op te nemen met de organisatie van de specifieke voorstelling of het evenement voor verdere informatie.

Wanneer

  • maandag 5 december 2022 
  • maandag 6 februari 2023
  • maandag 27 maart 2023
  • maandag 22 mei 2023
  • maandag 21 augustus 2023
  • maandag 16 oktober 2023
  • maandag 11 december 2023

Ben je nog geen klant? Maak een afspraak op een ander moment, we maken dan extra tijd voor u.